Abidal, în lotul echipei FC Barcelona pentru meciul cu Celta Vigo, la un an după transplant

Fotbalistul francez Eric Abidal face parte din lotul echipei FC Barcelona pentru meciul de sâmbătă cu Celta Vigo, din campionatul Spaniei, la aproximativ un an după ce a fost supus unui transplant de ficat, a anunţat clubul catalan.

418 afișări
Imaginea articolului Abidal, în lotul echipei FC Barcelona pentru meciul cu Celta Vigo, la un an după transplant

Abidal în lotul echipei FC Barcelona pentru meciul cu Celta Vigo, la un an după transplant

Abidal a evoluat ultima dată pentru FC Barcelona la 26 februarie 2012, într-o partidă cu Atletico Madrid.

Operat iniţial la 10 aprilie 2011 pentru înlăturarea unei tumori la ficat, Abidal a fost supus în aprilie 2012 unui transplant de ficat. La sfârşitul lunii decembrie, jucătorul a revenit la antrenamente. El a mai petrecut apoi câteva zile în spital pentru noi investigaţii, iar la începutul lunii februarie a început din nou să se antreneze. La 21 februarie, medicii echipei catalane l-au declarat apt de joc pe Abidal.

Francezul a jucat, la 19 martie, într-un meci amical pentru echipa a doua a FC Barcelona, care a întâlnit gruparea franceză Istres.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici