Abonamente între 50 şi 250 de lei pentru returul campionatului la Steaua

Steaua a anunţat preţurile abonamentelor pentru meciurile de pe teren propriu în returul sezonului 2010/2011, acestea fiind cuprinse între 50 de lei la peluze şi 250 de lei la tribuna I şi fiind puse în vânzare de luni, 14 februarie, informează site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.

14 afișări
Imaginea articolului Abonamente între 50 şi 250 de lei pentru returul campionatului la Steaua

Abonamente între 50 şi 250 de lei pentru returul campionatului la Steaua (Imagine: Bogdan Dinca/Mediafax Foto)

Preţurile abonamentelor pentru returulul sezonului 2010/2011: peluze - 50 de lei, tribuna II - 100 de lei, tribuna I - 140 de lei, tribuna 0 - 250 de lei.

FC Steaua a anunţat şi preţurile biletelor pentru fiecare meci din returul sezonului 2010/2011. Astfel, cele mai scumpe bilete sunt la meciurile cu Dinamo şi Rapid, cu preţuri cuprinse între 15 lei la peluze şi 100 de lei la fotolii. Pentru partidele cu FC Vaslui şi Oţelul, preţurile biletelor sunt între 10 lei la peluze şi 85 de lei la Fotolii. Cele mai ieftine bilete se pot achiziţiona la partidele cu FC Beaşov, din campionat şi din Cupa României, Unirea Urziceni, Gloria Bistriţa şi FCM Târgu Mureş.

La achiziţionarea abonamentelor, pensionarii au reduceri între 10 şi 40 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici