Abramovici i-a oferit lui Van Basten postul de antrenor la Chelsea (presă)

Cotidianul The Sun scrie, miercuri, că magnatul rus Roman Abramovici i-a oferit selecţionerului Olandei, Marco van Basten, postul de antrenor la Chelsea, rămas vacant după plecarea portughezului Jose Mourinho.

4 afișări
Imaginea articolului Abramovici i-a oferit lui Van Basten postul de antrenor la Chelsea (presă)

Abramovici i-a oferit lui Van Basten postul de antrenor la Chelsea (presă)

Cel care a făcut publică această informaţie a fost tehnicianul Fabio Capello, fostul antrenor de la Real Madrid. Capello a dezvăluit că directorul tehnic de la Chelsea, Frank Arnesen, a fost cel care i l-a recomandat pe Van Basten lui Abramovici.

"Arnesen vrea ca Van Basten să preia Chelsea şi deja l-a recomandat pe Marco lui Abramovici. Frank şi Marco se cunosc foarte bine de când activau în fotbalul olandez", a spus Capello.

Van Basten, în vârstă de 40 de ani, a stat în spatele lui Abramovici la meciul cu Manchester United disputat, duminică, pe stadionul Old Trafford şi pierdut de Chelsea, cu scorul de 0-2.

Potrivit The Sun, Van Basten a spus că a fost doar o coincidenţă şi că el a fost invitat la grupării Manchester United. "Însă Van Basten a discutat cu oficiali de la Chelsea despre o ofertă de a-l înlocui pe Avram Grant, care a devenit manager după plecarea lui Jose Mourinho. Fostul atacant de la AC Milan, Marco van Basten, a cerut câteva zile de gândire. «Marco se confruntă cu o dilemă. Trebuie să se gândească bine şi să vadă dacă poate părăsi Olanda», a declarat un prieten al antrenorului", scrie The Sun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici