Abramovici se gândeşte să renunţe la Chelsea

Miliardarul rus Roman Abramovici se gândeşte la posibilitatea de a vinde clubul Chelsea sau unul din iahturile sale, fiind puternic afectat de criza economică mondială, informează presa din Rusia, citată de cotidianul AS.

20 afișări
Imaginea articolului Abramovici se gândeşte să renunţe la Chelsea

Abramovici se gândeşte să renunţe la Chelsea (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Abramovici, care avea anterior o avere de 16,7 miliarde de euro, are acum doar 2,3 miliarde de euro, din cauza crizei economice.

Magnatul rus va trebui să aleagă între a vinde clubul Chelsea, în care a investit aproximativ 210 milioane de euro, sau a renunţa la iahtul Pelorus, evaluat la 200 de milioane de euro.

Potrivit presei ruse, zvonuri privind vânzarea clubului Chelsea circulă din luna noiembrie, iar acum Abramovici caută pe cineva care să organizeze tranzacţia.

Postul de televiziune Vesti-24 a precizat că la Chelsea s-au făcut reduceri ale cheltuielilor, renunţându-se chiar la masa gratis pentru jucători la cantina clubului.

Iahtul Pelorus, care are două heliporturi şi este dotat cu un sistem antirachetă, se află din luna noiembrie la Barcelona, pentru lucrări de întreţinere şi modernizare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici