AC Fiorentia şi AC Milan negociază un schimb Mutu - Huntelaar (presă)

Jucătorul Adrian Mutu ar putea fi, în iarnă, în centrul unor tratative între Fiorentina şi AC Milan, referitoare la o posibilă trecere a internaţionalului român la formaţia milaneză în schimbul lui Klaas-Jan Huntelaar, anunţă site-ul german 4-4-2.com, citat de fiorentina.it.

22 afișări
Imaginea articolului AC Fiorentia şi AC Milan negociază un schimb Mutu - Huntelaar (presă)

Jucătorul Adrian Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"4-4-2.com vorbeşte de unele tratative între Fiorentina şi AC Milan pentru un schimb de atacanţi: Klaas-Jan Huntelaar plus cinci milioane de euro la Florenţa, Adrian Mutu la AC Milan. Se scrie de asemenea că Mutu ar fi de acord să meargă la Milano, în vreme ce Huntelaar nu ar fi de acord să meargă la Fiorentina", notează site-ul italian, care consideră această ipoteză drept puţin probabilă.

Site-ul Violaplanet.com aprecizază că acest zvon "mai degrabă decât a fi aproape de realitate, pare a fi o farsă uriaşă". În vreme ce, site-ul fanilor echipei din Florenţa, Fiorentinanews.com, consideră că această ipoteză este "gluma cea mai amuzantă legată de perioada de transferuri".

Adrian Mutu a jucat în prima repriză a partidei pe care echipa sa, AC Fiorentina, a pierdut-o, duminică, pe teren propriu, scor 0-1, cu formaţia SSC Napoli, în etapa a IX-a din Serie A.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici