AC Fiorentina - Internazionale Milano, scor 2-2, în campionatul italian

Formaţia Internazionale Milano, la care fundaşul român Cristian Chivu a evolua în prima repriză, a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 2-2 (0-1), în faţa echipei AC Fiorentina, într-un joc din runda a XXXIII-a a campionatului italian, informează Gazzetta dello Sport.

16 afișări
Imaginea articolului AC Fiorentina - Internazionale Milano, scor 2-2, în campionatul italian

AC Fiorentina - Internazionale Milano, scor 2-2, în campionatul italian (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Golurile gazdelor au fost marcate de Keirison '12 şi Kroldrup '82, în vreme ce pentru Inter au înscris Milito '75 şi Eto'o '81.

La oaspeţi, fudaşul român Cristian Chivu a fost titular şi a evoluat până la finalul primei reprize, fiind schimbat cu Balotelli. Chivu a primit un cartonaş galben în minutul 38 şi va fi suspendat pentru următoarea etapă din Serie A, atunci când Inter va evolua cu Juventus Torino.

În campionatul Italiei mai sunt programate, duminică, meciurile Livorno - Udinese, Juventus - Cagliari, AC Milan - Catania, AS Roma - Atalanta Bergamo, AC Siena - Bari, Bologna - Lazio Roma, US Palermo - Chievo Verona şi Sampdoria - Genoa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici