AC Milan dispusă să ofere şapte milioane de euro pentru Van Nistelrooy

Cotidianul Corriere dello Sport, citat de agenţia Calciomercato, a anunţat, miercuri, că oficialii clubului AC Milan sunt dispuşi să plătească şapte milioane de euro pentru achiziţionarea atacantului olandez al echipei Real Madrid, Ruud van Nistelrooy.

10 afișări
Imaginea articolului AC Milan dispusă să ofere şapte milioane de euro pentru Van Nistelrooy

AC Milan dispusă să ofere şapte milioane de euro pentru Van Nistelrooy

Internaţionalul olandez se află în conflict cu preşedintele grupării spaniole, Ramon Calderon, după ce a ales să meargă în Olanda pentru a se opera la gleznă.

Van Nistelrooy, în vârstă de 31 de ani, a fost achiziţionat de Real Madrid în vara anului 2006, după cinci sezoane petrecute la formaţia Manchester United. El are contract până în 2010.

Ruud van Nistelrooy ar putea fi adversarul naţionalei României, dacă va fi convocat de selecţionerul Marco van Basten pentru Campionatul European din Austria şi Elveţia. România şi Olanda fac parte din grupa C la Euro-2008, alături de formaţiile Franţei şi Italiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici