AC Milan i-a decis soarta portarului român Ciprian Tătăruşanu

Gruparea care a cucerit titlul în Serie A în urmă cu două sezoane a adus un alt portar.

5966 afișări
Imaginea articolului AC Milan i-a decis soarta portarului român Ciprian Tătăruşanu

AC Milan i-a decis soarta portarului român Ciprian Tătăruşanu

AC Milan nu-l va ţine în lot pe Ciprian Tătăruşanu pentru sezonul viitor. Formaţia din Lombardia l-a prezentat astăzi pe un alt portar, Marco Sportiello, 31 de ani.

Fotbalistul adus de la Atalanta va fi rezerva francezului Mike Maignan, titular în naţionala Franţei, poziţie pe care o ocupa „Tătă” până în acest moment.

În vârstă de 37 de ani, fotbalistul lansat de Juventus Colentina ar putea continua în Serie A, la nou-promovata Cagliari, pregătită de Claudio Ranieri, cu care românul a colaborat în Franţa, la FC Nantes

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici