AC Milan s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Italiei

Echipa AC Milan s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Italiei, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, formaţia Novara (liga a treia), în optimile de finală ale competiţiei.

24 afișări
Imaginea articolului AC Milan s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Italiei

AC Milan s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Italiei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Golurile echipei milaneze au fost reuşite de Inzaghi '12 şi Flamini '81, în timp ce pentru Novara a punctat Gonzalez '46.

AC Milan se alătură astfel echipelor AS Roma şi Inter Milano, care au obţinut calificarea în sferturile de finală ale Cupei Italiei.

În optimile Cupei Italiei mai sunt programate următoarele partide: Genoa - Catania, Juventus - Napoli (miercuri), Fiorentina - Chievo, Udinese - Lumezzane (Serie C), Lazio - Palermo (joi).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici