AC Milan, sosire întârziată cu peste trei ore în Spania, din cauza grevei francezilor

Echipa AC Milan a făcut deplasarea în Spania, luni, cu peste trei ore întârziere faţă de programul anunţat iniţial, din cauza grevei controlorilor de trafic aerian din Franţa.

201 afișări
Imaginea articolului AC Milan, sosire întârziată cu peste trei ore în Spania, din cauza grevei francezilor

AC Milan, sosire întârziată cu peste trei ore în Spania, din cauza grevei francezilor (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

AC Milan, care va întâlni marţi, în Liga Campionilor, formaţia FC Barcelona, a plecat din Italia la ora locală 17.50, avionul aterizând puţin după ora 19.00, informează presa spaniolă.

Cursa de la Milano era programată pentru ora 14.30, însă a fost amânată iniţial pentru 15.30, iar apoi pentru 17.50.

Tot luni, Olympique Marseille a plecat cu aproape şase ore întârziere spre Munchen, unde va întâlni formaţia Bayern în sferturile Ligii Campionilor, din cauza grevei controlorilor de trafic aerian.

AC Milan va întâlni FC Barcelona, marţi, de la ora 21.45, în manşa secundă a sferturilor Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici