Accesul la meciul Gloria Buzău - Rapid, pe bază de bilet şi act de identitate

Spectatorii care vor asista, duminică, la meciul Gloria Buzău - Rapid, din etapa a XXV-a a Ligii I, vor trebui să prezinte la intrarea pe stadion, pe lângă biletul de acces, şi un act de identitate.

50 afișări
Imaginea articolului Accesul la meciul Gloria Buzău - Rapid, pe bază de bilet şi act de identitate

Accesul la meciul Gloria Buzău - Rapid, pe bază de bilet şi act de identitate (Imagine: Mediafax Foto)

Conducerea clubului buzoian a luat această măsură pentru a preîntâmpina eventualele incidente, dar şi pentru a putea stabili eventualii vinovaţii.

Măsurile de securitate la partida de duminică vor fi fără precedent pentru un meci de fotbal la Buzău. Aproximativ 300 de poliţişti, jandarmi, poliţişti comunitari şi angajaţi ai unei firme de pază şi protecţie vor asigura ordinea pe stadionul din Crâng.

Partida Gloria Buzău - Rapid se va disputa duminică, la ora 16.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici