Accidentare gravă a unui coleg al lui Horaţiu Modovan de la Atletico Madrid

Atacantul Alvaro Morata, de la Atletico Madrid, a suferit o contuzie osoasă şi o entorsă a ligamentului lateral intern al genunchiului drept în timpul înfrângerii cu 1-0 în faţa Sevillei, a anunţat luni clubul din LaLiga.

183 afișări
Imaginea articolului Accidentare gravă a unui coleg al lui Horaţiu Modovan de la Atletico Madrid

Accidentare gravă a unui coleg al lui Horaţiu Modovan de la Atletico Madrid. Sursă foto: Hepta/Mediafax Foto

Liderul clasamentului golgheterilor în Liga Campionilor în acest sezon, cu cinci goluri în şase meciuri, Morata ieşise sâmbătă de pe teren şchiopătând, în lacrimi, în minutul 46.

Atletico, care urmează să primească sâmbătă pe Las Palmas în campionat, înainte de a vizita săptămâna viitoare echipa italiană Inter Milano pentru prima manşă din 16-imile de finală ale Ligii Campionilor, nu a dezvăluit un termen pentru revenirea lui Morata.

"Luni dimineaţă a fost supus unui RMN pentru a determina amploarea accidentării... El aşteaptă un tratament suplimentar", a precizat Atletico într-un comunicat.

Spaniolul, în vârstă de 31 de ani, este şi cel mai bun marcator al lui Atletico în LaLiga în acest sezon, cu 13 goluri în 22 de meciuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici