Accidentări stupide din lumea sportului

Publicaţia americană USA Today a realizat un top al celor mai stupide accidentări din lumea sportului, în el figurând sportivi precum Kevin Prince Boateng (fotbal), Vladimir Radmanovici (baschet), Lindsey Vonn (schi) sau Sammy Sosa (baseball).

2417 afișări
Imaginea articolului Accidentări stupide din lumea sportului

Accidentări stupide din lumea sportului

Plaxico Burress (fotbal american) - s-a accidentat după ce s-a împuşcat singur în picior cu o armă ilegală în timp ce juca pentru New York Giants. În urma incidentului, Burress a fost condamnat la doi ani de închisoare, fiind eliberat în 2011. În prezent el evoluează pentru Pittsburgh Steelers şi a câştigat titlul pentru revenirea anului.

Amar'e Stoudemire (baschet) - în 2012, în urma unui meci pierdut de New York Knicks în faţa celor de la Miami Heat, în play-off-ul NBA, Stoudemire a lovit cu pumnul geamul unui hidrant şi s-a tăiat la mână. Accidentarea l-a făcut să piardă un meci.

Lindsey Vonn (schi) - în 2009, după ce a câştigat o probă la Campionatele Mondiale de schi, Lindsey Vonn a decis să celebreze succesul cu şampanie. O singură problemă: Vonn nu a avut un tirbuşon. Unul dintre prietenii ei a încercat să desfacă sticla cu un schi, însă aceasta s-a spart în mâna lui Vonn, secţionându-i un deget şi a avut nevoie de o operaţie pentru repararea tendonului.

Sammy Sosa (baseball) - a intrat într-un club şi a strănutat o dată. Nicio problemă. Dar când a strănutat a doua oară, Sosa s-a accidentat la spate.

Gus Frerotte (fotbal american) - pe vremea când evolua pentru Washington Redskins, Gus Frerotte a decis să celebreze un touchdown lovindu-şi capul de un perete de ciment. S-a ales cu o contuzie.

Kevin Prince Boateng (fotbal) - fostul mijlocaş al echipei AC Milan a avut multe accidentări de-a lungul unui an. De ce? Prietena sa, modelul Melissa Satta, a declarat pentru Vanity Fair: "Motivul pentru care este tot timpul accidentat este acela că facem sex de 7-10 ori pe săptămână".

Vladimir Radmanovici (baschet, LA Lakers) - în 2007 s-a dat cu placa de snowboard şi şi-a fracturat clavicula. Pentru a se justifica, Radmanovici a spus că nu s-a accidentat în timp ce era pe placă, ci că a alunecat pe gheaţă în timp ce ducea cafea.

Tim Seder (fotbal american) - antrenorul Jack Del Rio a pus un ciot de lemn şi un topor în vestiarul echipei Jacksonville Jaguars şi le-a spus jucătorilor săi să-l cioplească. Kicker-ul Tim Seder a ascultat ad litteram vorbele antrenorului, a luat toporul, şi-a luat avânt, dar a ratat buşteanul şi s-a lovit în piciorul de sprijin.

Steve Sparks (baseball) - şi-a dislocat umărul în timp ce încerca să rupă în două o carte de telefon în 1994. Cartea a rămas "nevătămată".

Joel Zumaya (baseball) - aruncătorul echipei Detroit Tigers a ratat un meci în 2006 după ce s-a accidentat jucându-se Guitar Hero, un joc pentru consolele TV. Potrivit martorilor, Zumaya nici măcar nu juca pe nivelul pentru experţi.

Bill Gramatica (fotbal american) - ca debutant, Bill Gramatica nu şi-a putut stăpâni bucuria după ce a transformat o lovitură de la 42 de metri. În mijlocul bucuriei şi-a rupt ligamentul încrucişat anterior ceea ce l-a făcut indisponibil pentru restul sezonului.

Adam Eaton (baseball) - s-a chinuit să desfacă un CD. Însă, în loc să folosească foarfece sau să ceară ajutorul unui prieten cu unghii mai mari, Eaton a luat un cuţit pentru a desface plasticul. Eaton a alunecat în timp ce desfăcea pachetul, s-a înjunghiat singur în stomac şi a avut nevoie de copci pentru a închide rana.

John Smoltz (baseball) - a încercat să-şi calce o cămaşă în timp ce o avea pe el. Cum era de aşteptat, nu a ieşit prea bine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici