Accidentul lui Schumacher: Camera de pe casca fostului pilot funcţiona în momentul accidentului

Camera fixată pe casca lui Michael Schumacher funcţiona în momentul accidentului fostului pilot, iar imaginile captate pot fi folosite în anchetă, au anunţat, marţi, surse din cadrul autorităţilor franceze care instrumentează acest caz.

2661 afișări
Imaginea articolului Accidentul lui Schumacher: Camera de pe casca fostului pilot funcţiona în momentul accidentului

Accidentul lui Schumacher: Camera de pe casca fostului pilot funcţiona în momentul accidentului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este un document important", a adăugat sursa menţionată.

Această cameră, despre existenţa căreia s-a aflat vineri, la cinci zile de la accident, a fost oferită anchetatorilor de familia fostului pilot, aflat în comă indusă la spitalul din Grenoble.

Luni seară, un apropiat al lui Michael Schumacher a afirmat că starea acestuia "s-a ameliorat uşor". Tot luni, spitalul din Grenoble anunţase că starea de sănătate a pilotului german este considerată tot "stabilă", dar "critică" de către echipa medicală.

Corinna Schumacher, soţia lui Michael, a solicitat, marţi, presei, să permită medicilor să lucreze în linişte, să plece de la clinica din Grenoble şi să-i lase familia în pace.

Miercuri, Parchetul din Albertville şi anchetatorii vor susţine o conferinţă de presă referitoare la circumstanţele accidentului lui Schumacher.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial la Formula 1, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel. Germanul a fost operat până acum de două ori.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici