Corinna Schumacher cere presei să plece de la clinica din Grenoble şi să-i lase familia în pace

Corinna, soţia lui Michael Schumacher, a transmis un comunicat presei, marţi, în care face apel pentru ca medicii şi familia sa să fie lăsaţi în pace, iar jurnaliştii să plece de la clinica din Grenoble, unde este internat fostul pilot.

1160 afișări
Imaginea articolului Corinna Schumacher cere presei să plece de la clinica din Grenoble şi să-i lase familia în pace

Corinna Schumacher cere presei să plece de la clinica din Grenoble şi să-i lase familia în pace (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este important să menajăm medicii şi spitalul pentru a-şi putea desfăşura activitatea liniştiţi. Vă rog, de asemenea, să ne lăsaţi familia în pace", a scris Corinna Schumacher într-un comunicat adresat insituţiilor mass-media.

"Aveţi încredere, vă rog, în declaraţiile medicilor şi părăsiţi clinica. Vă rog să ne susţineţi în lupta comună pentru Michael", a adăugat soţia lui Schumacher.

Luni seară, un apropiat al fostului pilot a afirmat că starea de sănătate "s-a ameliorat uşor". Potrivit medicilor de la spitalul din Grenoble, starea lui Schumacher arată "uşoare semne de îmbunătăţire", a precizat acest apropiat pentru agenţia Sid, adăugând că totuşi starea pilotului este critică.

Tot luni, spitalul din Grenoble anunţase că starea de sănătate a germanului Michael Schumacher este considerată tot "stabilă", dar "critică" de către echipa medicală.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel. Germanul a fost operat până acum de două ori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici