Acord de colaborare între Astra Ploieşti şi Benfica Lisabona

Cluburile Astra Ploieşti şi Benfica Lisabona au ajuns la un acord pentru semnarea unui protocol de colaborare care prevede inclusiv schimbul de jucători, informează site-ul oficial al grupării prahovene.

124 afișări
Imaginea articolului Acord de colaborare între Astra Ploieşti şi Benfica Lisabona

Ioan Niculae (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax foto)

Conform sursei citate, patronul clubului ploieştean, Ioan Niculae, a fost invitatul de onoare al preşedintelui clubului Benfica, Luis Filipe Vieira, la un meci al formaţiei portugheze.

Protocolul prevede schimbul de informaţii şi know-how între echipele manageriale, privind organizarea şi managementul celor două cluburi, încheierea unei înţelegeri pe termen lung privind schimbul de jucători, perfecţionarea, cu ajutorul specialiştilor de la clubul lusitan, a cadrelor necesare clubului Astra pentru diversele niveluri de organizare şi conducere, organizarea de turnee cu participarea celor două cluburi, căutarea unor jucători valoroşi din fotbalul mondial şi schimbul de informaţii cu privire la monitorizarea fotbaliştilor tineri din Europa, cooperarea în perfecţionarea sistemului de pregătire în centrele de copii şi juniori şi o strânsă colaborare privind instruirea antrenorilor şi a întregului personal implicat la nivelul acestora, organizarea unor turnee cu participarea echipelor de copii şi juniori.

Benfica Lisabona a mai avut o colaborare cu CFR Cluj în anul 2007. În baza acelui acord, formaţia portugheză a disputat un amical cu CFR Cluj în 21 iulie 2007, organizat cu ocazia sărbătoririi centenarului clubului ardelean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici