Acord între Liverpool şi Chelsea în privinţa sumei de transfer pentru Torres

Grupările Liverpool şi Chelsea au ajuns la un acord în privinţa valorii unui eventual transfer al internaţionalului spaniol Fernando Torres la clubul londonez, a anunţat echipa din Liverpool pe site-ul oficial, informează AFP.

2 afișări

Liverpool, care nu a dezvăluit suma convenită, a precizat că acum Torres are permisiunea de a discuta cu Chelsea termenii unui contract.

Cele două părţi au posibilitatea să negocieze pentru a se înţelege până la ora 23.00 GMT, când se va închide perioada de transferuri din această iarnă.

Tot luni, Liverpool a anunţat că a ajuns la un acord cu Newcastle pentru achiziţionarea fotbalistului Andy Carroll, perceput de presă ca un înlocuitor pentru Torres.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici