Acord între PSG şi Manchester City pentru transferul lui Tevez

Manchester City şi Paris Saint-Germain au ajuns la un acord pentru transferul argentinianului Carlos Tevez, aşteptat miercuri în Franţa, sub rezerva înţelegerii cu jucătorul, au anunţat surse din cadrul PSG şi a proprietarului QSI.

129 afișări
Imaginea articolului Acord între PSG şi Manchester City pentru transferul lui Tevez

Carlos Tevez (Imagine: Mediafax foto/AFP)

PSG ar fi dispusă să propună atacantului de 27 de ani un contract pe trei ani şi jumătate.

Pe lângă PSG, Tevez era dorit de mai multe săptămâni de AC Milan, care spera să-l vândă pe brazilianul Pato la Paris pentru a finanţa transferul, dar care a renunţat după intervenţia preşedintelui milanez Silvio Berlusconi.

Directorul sportiv al PSG, Leonardo, care nu şi-a ascuns niciun moment interesul pentru "Apaş", a reluat contactele cu jucătorul, aflat în dizgraţia antrenorului Roberto Mancini la Manchester City de când a refuzat să intre în joc la meciul cu Bayern Munchen din Liga Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici