ACS Petrolul 52, noul lider din Liga 2 la fotbal. Programul etapei a 8-a

  • ACS Petrolul 52 este noul lider al ligii secunde din România după cele 7 etape.
  • Ploieştenii au cea mai bună apărare din actuala ediţie de Liga 2, înainte de etapa a 8-a, ce debutează vineri, cu meciul FC Braşov - CSA Steaua Bucureşti, informează frf.ro.
250 afișări
Imaginea articolului ACS Petrolul 52, noul lider din Liga 2 la fotbal. Programul etapei a 8-a

După victoria din ultima etapă împotriva celor de la SC FC Ripensia, scor 2-0, în care au marcat Armando Vajushi (11) şi Mario Bratu (41), ACS Petrolul 52 este noua ocupantă a primului loc din Liga 2, cu 18 puncte, detronând-o pe Concordia Chiajna.

De asemenea, datorită succesului din ultima rundă, ploieştenii se pot mândri cu un parcurs impresionant, reuşind să obţină 5 victorii la rând fără gol primit. Este, în acelaşi timp, actuala echipă cu cea mai bună defensivă din eşalonul secund.

Prahovenii au primit un singur gol în cele 7 jocuri disputate.
Prin această reuşită ACS Petrolul a reuşit să îşi depăşească propriul record de 4 meciuri fără gol primit, realizată sezonul trecut, după revenirea în Liga 2, din sezonul 2018/2019.


În partida din etapa cu numărul 8 ACS Petrolul 52 se va duela contra celor de la FC Unirea Dej, în deplasare. Meciul este programat sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 13:00.


Programul etapei a 8-a

  • 24 Septembrie

Fotbal Club Braşov – CSA Steaua (17:00)

  • 25 Septembrie

Metaloglobus Bucureşti – AFC Unirea Constanţa (11:00)
AFK Csikszereda – FC Buzău (11:00)
AFC 1919 Dacia Unirea Brăila – Universitatea Cluj (11:00)
CSC 1599 Şelimbăr – Astra (11:00)
Unirea Dej – ACS Petrolul 52 (13:00)

  • 26 Septembrie

Viitorul Pandurii – Politehnica Timişoara (11:00)
Unirea Slobozia – Hermannstadt (11:00)
SC FC Ripensia – Concordia Chiajna (11:00)
Dunărea Călăraşi – Politehnica Iaşi (17:00)

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici