ACS Poli Timişoara a promovat în Liga I

Formaţia ACS Poli Timişoara şi-a asigurat matematic promovarea în Liga I, sâmbătă, după victoria, cu scorul de 3-0, înregistrată în meciul din deplasare cu Metalul Reşiţa, din etapa a şasea a a play-off-ului eşalonului secund, Seria a II-a.

394 afișări
Imaginea articolului ACS Poli Timişoara a promovat în Liga I

ACS Poli Timişoara a promovat în Liga I

Golurile au fost marcate de Pedro Henrique '57, '67 şi Popescu '90+2.

Cu patru etape înainte de finalul play-off-ului, ACS Poli are 58 de puncte şi nu mai poate fi ajunsă din urmă de Metalul Reşiţa, locul 2, cu 44 de puncte.

Echipa ACS Poli Timişoara a promovat din punct de vedere sportiv, dar va accede în primul eşalon sub rezerva obţinerii licenţei pentru ediţia 2015/2016 a Ligii I, proces care este în curs de desfăşurare la Comisia de Licenţiere din cadrul FRF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici