Acuzaţii de rasism după meciul România U21-Ungaria U21. Marius Marin: „Ţiganii ăştia, cum ne strigaţi voi pe teren, v-au bătut cu 2-1!”

  • Echipa naţională de tineret a României a învins, sâmbătă seara, reprezentativa U21 a Ungariei cu scorul de 2-1, cu goluri înscrise de Măţan şi Paşcanu.
  • Pe Instagram, căpitanul Marius Marin a dat de înţeles că jucătorii maghiari i-au numit „ţigani” pe „tricolorii” mici, în timpul jocului.
  • Fotbalistul a postat o fotografie, cu textul: „Ţiganii ăştia, cum ne strigaţi voi pe teren, v-au bătut cu 2-1!”. Imaginea nu mai este diponibilă.
4072 afișări
Imaginea articolului Acuzaţii de rasism după meciul România U21-Ungaria U21. Marius Marin: „Ţiganii ăştia, cum ne strigaţi voi pe teren, v-au bătut cu 2-1!”

FOTO: Marius Marin (dreapta) şi Norbert Szendrei (stânga)

Tricolorii mici au reuşit, sâmbătă seara, să învingă în cel de-al doilea meci de la Campionatul European U21 echipa de tineret a Ungariei cu scorul de 2-1. Selecţionerul Adrian Mutu a explicat la conferinţa de presă de după meci care a fost secretul reuşitei.

După victoria „tricolorilor” mici, Marius Marin, căpitanul naţionalei de tineret, a postat un mesaj pe contul personal de Instagram din care se înţelege că fotbaliştii maghiari i-au numit „ţigani” pe jucătorii români.

„Ţiganii ăştia, cum ne strigaţi voi pe teren, v-au bătut 2-1. Hai, România!”, a scris Marius Marin.

România U21 a învins Ungaria U21 la campionatul European de Tineret 

În prima repriză cele două echipe au jucat pe contre, înregistrându-se ocazii importante la ambele porţi. Andrei Vlad a avut două intervenţii providenţiale la şuturile maghiarilor, respingând de fiecare dată in extremis de la vinclu.

Tricolorii au ratat la rândul lor deschiderea scorului, de două ori prin Moruţan şi o dată prin Ganea.

În minutul 42, maghiarii au rămas în 10 oameni, după ce Szoke a fost eliminat după al doilea cartonaş galben.

În minutul 50, arbitrul partidei a refuzat un penalty, în urma unui fault asupra lui Ciobanu. Maghiarii au deschis scorul în minutul 56 prin Csonka.

Replica tricolorilor dă rezultate în minutul 69, când Alexandru Măţan a driblat doi adversari şi a şutat la colţul lung, pentru 1-1.

Golul victoriei i-a aparţinut lui Alex Paşcanu, care a marcat din careul mic, la capătul unui corner.

Vlad a avut o intervenţie decisivă în ultimul minut de joc şi România a învins cu 2-1, acumulând 4 puncte în clasamentul grupei.

După victoria bifată în faţa Ungariei, „tricolorii” mici vor înfrunta în următorul duel reprezentativa Germaniei, marţi, de la ora 19:00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici