Adevăratul star de la Wimbledon | O câştigătoare de Grand Slam l-a forţat pe un fan să poarte fustă şi să se confrunte cu ea pe teren după ce bărbatul i-a oferit sfaturi din tribună - VIDEO

O dată cu bucuria unui meci live de tenis vine şi dorinţa unor spectatori de a le arăta profesioniştilor unde greşesc, ţipând în gura mare sfaturi gratuite. Cu toate acestea, nici sportivii nu se lasă mai prejos şi găsesc mereu moduri de a le arăta fanilor ce înseamnă cu adevărat truda şi perfecţionism, spre încântarea spectatorilor, scrie Independent.

6911 afișări
Imaginea articolului Adevăratul star de la Wimbledon | O câştigătoare de Grand Slam l-a forţat pe un fan să poarte fustă şi să se confrunte cu ea pe teren după ce bărbatul i-a oferit sfaturi din tribună - VIDEO

VIDEO Un fan prezent la meciurile de la Wimbledon a fost invitat să joace pe teren, după ce

Echivalând cu situaţia în care un şofer amator îi şopteşte instrucţiuni lui Lewis Hamilton în timpul unei curse, un bărbat, prezent la un meci de la Wimbledon, a început să strige, în timpul meciului, sfaturi ”preţioase” către sportivele aflate pe teren, scrie Independet.

În loc să îl ignore, Kim Clijsters, câştigătoare a 4 turnee de Grand Slam, l-a invitat pe teren pe bărbat, pentru o scurtă partidă de tenis, în care să vadă dacă el se descurcă mai bine ca ea.

Nici prin gând nu i-a trecut bărbatului că va fi personajul unui filmuleţ care se va viraliza în scurt timp. Kim Clijsters a oferit iubitorilor de tenis un spectacol de neuitat, după ce l-a invitat pe bărbatul binevoitor pe teren.

Ba mai mult, sportiva i-a dat lui Chris Quinn şi un echipament de tenis. La aşa invitaţie, bărbatul nu a refuzat-o şi nu a mai ţinut cont de faptul ca el are, pe puţin, dublul greutăţii ei. 

Hohote de râs s-au auzit în timp ce Quinn încerca, într-un tricou strâmt şi o fustă scurtă, să-i întoarcă mingile lui Clijsters.

La final, Quinn a obţinut o fotografie rapidă cu jucătorii înainte de a se întoarce la locul lui. De asemenea, bărbatul a anunţat că plănuieşte să vândă fusta primită în cadrul unui eveniment de caritate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici