Adi Popa a semnat cu FCSB

Transferul lui Adi Popa la FCSB s-a făcut! Site-ul oficial al vicecampioanei României a emis un comunicat oficial prin intermediul căruia anunţă că actele s-au semnat. Înţelegerea este valabilă până la finalul sezonului; mijlocaşul va purta tricoul cu numărul 88.

111 afișări
Imaginea articolului Adi Popa a semnat cu FCSB

Adi Popa a semnat cu FCSB

”Bine ai venit acasă, Adrian Popa!

FCSB anunţă că a ajuns la un acord cu Reading Football Club pentru împrumutul lui Adrian Popa până la sfârşitul acestui sezon.

Astfel, jucătorul în vârstă de 31 de ani, care a cucerit 7 trofee cu FCSB între august 2012 şi ianuarie 2017, revine la echipa în tricoul căreia a cunoscut gloria fotbalistică.

Adrian, care va purta tricoul cu numărul 88, se va alătura echipei sâmbătă dimineaţă şi va face parte din lotul pentru partida cu FC Politehnica Iasi, de duminică seara.

Clubul nostru îi urează Bun Venit acasă şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!

Mai jos puteţi citi prima declaraţie oferită de Adrian Popa după semnarea contractului, în exclusivitate pentru www.fcsb.ro:

”Mă bucur să revin la clubul unde am făcut performanţă şi unde am trăit cele mai frumoase momente ca fotbalist. Îmi voi pune toate calităţile în slujba echipei şi îmi doresc să reuşim îndeplinirea tuturor obiectivelor împreună. Îmi doresc enorm să evoluez din nou în grupele unei competiţii europene şi, poate cel mai mult, ca suporterii să vină alături de echipă şi să ne susţină aşa cum numai ei ştiu să o facă. Doar împreună putem reuşi!” - ADRIAN POPA”, se arată în comunicatul emis de FCSB.

Popa a ajuns în 2012 la FCSB, odată cu Reghecampf şi s-a impus ca titular. A cucerit trei titluri, o Cupă, două Cupe ale Ligii şi o Supercupă în tricoul roş-albastru. Evoluţiile bune i-au adus telegrame de convocare la naţională, unde a strâns 22 de selecţii. Popa, cumpărat de englezi în ianuarie 2017 pentru 600.000 de euro de la FCSB, a fost împrumutat în primul sezon, la Al Taawon (Arabia Saudită). Ulterior, a revenit la echipa din Championship, însă a fost din nou împrumutat, de data aceasta la Ludogorets, pentru care a strâns 10 meciuri stagiunea trecută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici