Administratorul delegat al AC Milan: Cei interesaţi să ne împrumute un jucător să ne scrie pe adresa clubului

Administratorul delegat al grupării AC Milan, Adriano Galliani, a declarat că milanezii vor aduce în iarnă un jucător doar sub formă de împrumut, cu opţiune de cumpărare la finalul sezonului, şi a glumit spunând că persoanele interesate de această operaţiune pot scrie pe adresa clubului.

90 afișări
Imaginea articolului Administratorul delegat al AC Milan: Cei interesaţi să ne împrumute un jucător să ne scrie pe adresa clubului

Administratorul delegat al AC Milan: Cei interesaţi să ne împrumute un jucător să ne scrie pe adresa clubului (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

"Dacă va veni un jucător, cu siguranţă va fi sub formă de împrumut cu opţiune de cumpărare. Cine este interesat să cedeze un jucător în aceste condiţii să scrie pe adresa clubului: AC Milan, via Turati 3, 20121 Milano. Chiar şi Carlos Tevez poate veni doar în aceste condiţii", a declarat Galliani.

Pe de altă parte, Galliani a precizat că antrenorul Massimiliano Allegri va rămâne la AC Milan în proporţie de "101 la sută".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici