Adonis "Superman" Stevenson vrea să boxeze cu Bute în 2012

Pugilistul canadian de origine haitiană Adonis Stevenson, supranumit "Superman", a declarat că ar vrea să boxeze în 2012 cu Lucian Bute, campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF.

189 afișări
Imaginea articolului Adonis "Superman" Stevenson vrea să boxeze cu Bute în 2012

Adonis Stevenson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În 2012, aş vrea să boxez cu Bute. Promotorul meu (Yvon Michel) va fi cel care va organiza totul. Este datoria sa, eu o voi face pe a mea. Bute spune că nimeni nu vrea să îl înfrunte. El vorbeşte de Froch, de Kessler, dar eu îl provoc. În 2006, când mă pregăteam pentru Jocurile Commonwealth-ului (n.r. - unde a câştigat medalia de argint), l-am învins într-un meci de pregătire. Îl cunosc foarte bine şi ştiu cum boxează", a spus Stevenson, în vârstă de 34 de ani, informează canoe.ca.

Adonis Stevenson l-a învins, sâmbătă, la Montreal, pe americanul Aaron Pryor Jr., într-un meci în care şi-a apărat centura NABA la categoria supermijlocie şi a obţinut titlurile NABO şi IBF.

Potrivit La Tribune, Lucian Bute s-a întâlnit la sfârşitul săptămânii trecute cu fanii săi din oraşul canadian Sherbrooke. El le-a vorbit acestora despre perioada petrecută în România, după meciul cu Glen Johnson, precizând că nu a fost "o vacanţă". "Am avut multe solicitări, multe întâlniri. Am alergat tot timpul. Adevărata vacanţă este când revin aici", a menţionat pugilistul.

Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute (31 de ani), l-a învins pe jamaicanul Glen Johnson în 12 reprize şi şi-a apărat cu succes centura mondială pentru a noua oară consecutiv, la începutul lunii noiembrie, în cadrul unei gale la Quebec.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici