Adrian Iencsi, posibil antrenor secund al Rapidului

Directorul general al FC Rapid, Grigore Sichitiu, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că i-a propus fostului fundaş rapidist Adrian Iencsi funţia de antrenor secund.

26 afișări
Imaginea articolului Adrian Iencsi, posibil antrenor secund al Rapidului

Adrian Iencsi, posibil antrenor secund al Rapidului (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Noi i-am făcut o ofertă lui Adrian Iencsi, dar nu avem încă o confirmare din partea lui. Chiar acum câteva minute am discutat la telefon cu el, dar nu a luat o decizie. El este încă jucător şi trebuie să-şi rezolve problemele cu echipa la care evoluează acum. Dacă va veni, va fi numai antrenor secund, nu şi jucător. Noi aşteptăm un răspuns, dacă refuză vom aduce tot un fost jucător rapidist", a explicat Grigore Sichitiu.

Fostul directorul general adjunct al FC Rapid, Nicolae Manea, a fost numit director tehnic, iar Marian Rada, care a condus echipa a doua a clubului, a fost instalat în funcţia de antrenor principal la gruparea giuleşteană.

Rada îl înlocuieşte pe portughezul Jose Peseiro, care şi-a întrerupt, luni seară, unilateral, contractul cu Rapid, susţinând că nu a fost plătit în ultimele patru luni.

Citeşte şi:

Sichitiu: Obiectivul noilor tehnicieni este calificarea într-o cupă europeană

Manea - director tehnic, Rada - antrenor principal la Rapid

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici