Adrian Ilie: Avem un singur transfer confirmat, Habibou

Singurul transfer la FC Steaua confirmat până în prezent este cel al atacantul francez Habib Habibou de la Charleroi, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, managerul sportiv al grupării din Bulevardul Ghencea, Adrian Ilie.

3 afișări
Imaginea articolului Adrian Ilie: Avem un singur transfer confirmat, Habibou

Adrian Ilie: Avem un singur transfer confirmat, Habibou

"În afară de Habibou, nu este confirmat niciun alt transfer. Pentru William am făcut o ofertă, aşteptăm răspuns, el a spus că are şi alte propuneri şi ar putea să meargă în altă parte. Cu Armenteros o să vedem ce se va rezolva în perioada imediat următoare", a spus Ilie.

Oficialul stelist nu a dorit să vorbească foarte multe lucruri despre faptul că atacantul chilian Sebastian Pinto nu a mai ajuns la gruparea din Bulevardul Ghencea, ci la Real Madrid: "Nu am ce să spun despre Pinto. A fost un DVD care nu se prea vedea....".

Managerul sportiv al FC Steaua a afirmat că niciunul dintre jucătorii puşi de conducerea clubului pe lista disponibilizărilor nu are până acum încheiat un angajament cu vreun alt club.

Adrian Ilie a menţionat că atacantul Cyril Thereau de la Anderlecht Bruxelles se află în continuare în vederile Stelei. "Celor de la Anderlecht le-am făcut de mult o propunere. Vom vedea", a comentat el.

Thereau face parte din lotul de 26 de jucători pe care antrenorul echipei belgiene, Ariel Jacobs, va conta în turneul de pregătire din Spania, care va începe vineri. Presa belgiană scrie, citându-l pe managerul Herman Van Holsbeeck, că Thereau poate pleca dacă Anderlecht va primi o ofertă bună.

Jucătorii stelişti se vor reuni pentru reluarea pregătirilor marţi, când este programată la INMS vizita medicală, a doua zi urmând să plece în Spania pentru un prim stagiu de pregătire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici