Adrian Ilie: Dacă învingem CFR, ne gândim din nou la titlu

Managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a declarat, vineri, la Sport.ro, că dacă echipa "roş-albastră" va învinge pe CFR Cluj în etapa a XXI-a a Ligii I, în Ghencea se poate vorbi din nou de lupta pentru titlu.

17 afișări
Imaginea articolului Adrian Ilie: Dacă învingem CFR, ne gândim din nou la titlu

Adrian Ilie: Dacă învingem CFR, ne gândim din nou la titlu (Sursa: Mediafax Foto)

"Avem o misiune grea, nu neapărat pentru a ne bate pentru titlu, deoarece diferenţa de puncte este destul de mare, dar trebuie să ocupăm cel puţin locul doi pentru a ajunge din nou în Liga Campionilor. Dacă învingeam la Iaşi, vorbeam de altceva acum. Nu ne e teamă de CFR, va fi o echipă ofensivă a Stelei. Pentru noi, trei puncte sunt vitale, dacă învingem, putem spune că Steaua se bate pentru campionat. Forţele se vor măsura în teren, nu în primele de joc", a spus Ilie.

El a adăugat că locul doi la finalul campionatului nu ar fi considerat un eşec, deoarece nu se poate câştiga titlul în fiecare an.

Adrian Ilie a intrat într-o dispută verbală cu fostele glorii Tudorel Stoica şi Gabi Balint. El i-a transmis căpitanului echipei Steaua 1986, Tudorel Stoica, faptul că nu este un suporter adevărat al Stelei, deoarece suporterii ţin cu jucătorii, nu îi critică tot timpul, certându-se şi cu fostul jucător Gabi Balint, pe care l-a acuzat că şi el critică încontinuu Steaua. "Băi băiatule, tu ne acuzi pe noi că nu suntem stelişti? Dacă nu eram eu şi Emeric Ienei, nu mai erai la Steaua, că noi am venit după tine să te luăm", i-a spus Stoica lui Ilie.

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, nu crede că antrenorul stelist Marius Lăcătuş are dreptate atunci când spune că prezenţa sa pe banca de rezerve la meciul de duminică ar incita la violenţă. "Pot sta fie pe bancă, fie în lojă, sau chiar în tribună, sunt curajos, nu cred că am deranjat într-atât pe cineva. S-a spus că soarta lui Lăcătuş ar depinde de meciul cu noi, nu cred că ar fi corect acest lucru. Diferenţa de puncte ne dă linişte, dar nu suficientă. Vrem să urmăm drumul Stelei în Europa. Sunt convins că Gigi Becali respectă CFR Cluj, chiar dacă mai are unele ieşiri", a spus Mureşan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici