Adrian Ilie: Dică joacă să câştige titluri, are valoare de Benfica

Managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a declarat într-un interviu acordat cotidianului portughez Record că atacantul Nicolae Dică joacă să câştige titluri şi că are valoare de Benfica Lisabona, grupare care este interesată de achiziţionarea sa.

2 afișări
Imaginea articolului Adrian Ilie: Dică joacă să câştige titluri, are valoare de Benfica

Adrian Ilie: Dică joacă să câştige titluri, are valoare de Benfica

"Dică are valoare să joace la Benfica, este un jucător cu multe calităţi. Are caracteristiceile necesare pentru a juca la Benfica, de ce nu? Benfica are echipă bună, Camacho face treabă bună. Cred că Dică poate juca la această echipă. Ultima pasă este una din calităţile sale, acest lucru poate fi foarte bun pentru atacantul Cardozo", a spus Ilie.

Adrian Ilie a confirmat că în luna noiembrie a asistat la meciul Benfica - Boavista din campionatul portughez. "Am văzut meciul, însă nu am discutat cu vreun oficial de la Benfica despre Dică", a spus el.

Oficialul stelist a afirmat că Dică este un jucător foarte important pentru Steaua şi este sigur că acesta se poate încadra la o echipă ale cărei obiective sunt titlul şi prezenţa în Liga Campionilor.

Adrian Ilie a precizat că Steaua nu a primit până acum nicio ofertă de la Benfica pentru Dică. "În acest moment nu există nicio ofertă, poate se va întâmpla după sărbători, dar momentan nu există nimic, nici de la Benfica, nici de la vreun alt club. Suntem receptivi la negocieri, dar Benfica trebuie mai întâi să-şi oficializeze intenţiile. Nu vorbim public despre suma de transfer, ce pot spune este că Dică e un fotbalist dorit de multe cluburi", a comentat Ilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici