Adrian Ilie: Şanse mici ca Rădoi să joace cu BATE Borisov

Managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a declarat, marţi, că fundaşul Mirel Rădoi are puţine şanse să joace în returul cu BATE Borisov din turul III preliminar al Ligii Campionilor, din cauza unei accidentări suferite în timpul antrenamentului de luni seara.

1 afișare
Imaginea articolului Adrian Ilie: Şanse mici ca Rădoi să joace cu BATE Borisov

Adrian Ilie: Şanse mici ca Rădoi să joace cu BATE Borisov

Oficialul stelist consideră că absenţa lui Rădoi din primul "11" se va resimţi în jocul echipei. "Rădoi este un fotbalist important pentru Steaua şi mereu se cunoaşte dacă nu joacă Rădoi. El va mai efectua azi un control medical, dar din câte ştiu eu are şanse mici să joace. Dacă nu se întâmplă nimic neprevăzut până la ora meciului, Goian va juca", a declarat Adrian Ilie .

Partida Steaua - BATE Borisov, din manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor va avea loc miercuri, de la ora 20.30, pe stadionul din Bulevardul Ghencea şi va fi transmisă în direct de Pro TV. În tur, scorul a fost egal, 2-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici