Adrian Ilie: Steaua va mai transfera astăzi un jucător

Managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a declarat, miercuri, că gruparea din Bulevardul Ghencea va mai transfera astăzi un jucător, însă nu a dorit să spună despre cine este vorba.

1 afișare
Imaginea articolului Adrian Ilie: Steaua va mai transfera astăzi un jucător

Adrian Ilie: Steaua va mai transfera astăzi un jucător

În ceea ce-l priveşte pe mijlocaşul sârb Vladan Ivici de la AEK Atena, Adrian Ilie a afirmat că speră ca lucrurile să meargă spre bine. "Dacă vine astăzi, va veni cu ultima cursă de Atena".

"Am vorbit ieri cu Fabien Camus, este însă nehotărât, mai aşteptăm. Emil Ducu Ninu va veni de la FC Naţional la Steaua, dar probabil va fi împrumutat la Gloria Buzău. Dorel Zaharia va semna azi", a spus Ilie.

În privinţa posibilei treceri la Gloria Buzău a lui Mihai Guriţă, Ilie a spus că antrenorul Gheorghe Hagi va stabili în două zile lotul pentru noul sezon şi atunci se va decide ce jucători va păstra.

"A existat interes pentru Samuel Kuffour, dar are un salariu prea mare şi nu-l putem acoperi, deci nu va veni", a afirmat Ilie, care a dezminţit şi informaţiile din presa centrală conform cărora ar fi la un pas de a demisiona de la Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici