Adrian Ilie: Vrem victorie la Borisov, nu contează scorul

Managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a declarat, marţi dimineaţă, la Aeroportul Henri Coandă, că obiectivul echipei "roş-albastre" în meciul cu BATE Borisov, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, este victoria, scorul contând mai puţin.

3 afișări
Imaginea articolului Adrian Ilie: Vrem victorie la Borisov, nu contează scorul

Adrian Ilie: Vrem victorie la Borisov, nu contează scorul

"Gândul nostru este să ne întoarcem cu o victorie de acolo. Ne aşteptăm la un meci greu, dar sper să-l tranşăm în favoarea noastră. Mai e un pas până la calificarea în grupele Ligii Campionilor. Sper să fie victorie, nu contează cât, 2-0 sau 3-0. Avem cinci victorii din cinci meciuri oficiale, băieţii au un moral foarte bun şi sper să continuăm pe aceeaşi linie", a spus Ilie.

Oficialul stelist nu a dorit să comenteze foarte mult pe marginea problemelor cardiace ale fundaşului Ifeany Emeghara. "A avut ceva probleme la testele medicale, vom vedea pe parcurs ce se întâmplă. Mai multe nu sunt în măsură să vorbesc, doctorul ştie mai multe", a adăugat Adrian Ilie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici