Adrian Mititelu: Găman şi Bărboianu au fost "furaţi" de Victor Piţurcă

Finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, miercuri, la Sport.ro, că cei doi jucători care au plecat din cantonamentul de la Govora, Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu, au fost "furaţi" de Victor Piţurcă, fostul manager general al grupării.

104 afișări
Imaginea articolului Adrian Mititelu: Găman şi Bărboianu au fost "furaţi" de Victor Piţurcă

Adrian Mititelu: Găman şi Bărboianu au fost "furaţi" de Victor Piţurcă (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

"Cei doi sunt furaţi de Victor Piţurcă, într-un mod grosolan. Este o mizerie ce se întâmplă. Este o lovitură dată mie şi Universităţii Craiova. Aceştia erau ultimii jucători care puteau să facă gestul acesta. Ei au contracte pe cinci ani, valabile, nu au niciun motiv să plece, nu pot să spună că nu au fost plătiţi. Pe Găman l-am simţit că are alte gânduri, dar la Bărboianu nu mă aşteptam. Dacă Piţurcă a vrut război, vom face război. El are 3 dezlegări în alb, însă într-o minută pe care am semnat-o cu acesta am specificat că aceste dezlegări sunt luate în calcul ca garanţii", a spus Mititelu la Sport.ro.

Finanţatorul a adăugat că dacă nu reuşea să ajungă la un acord cu jucătorii din lot, ar mai fi fost alţi "vreo şapte" care ar fi făcut asta.

Mititelu a menţionat că va anunţa DIICOT-ul şi FIFA, deoarece "ceea ce se întâmplă la Craiova nu mai are nicio legătură cu chestiunile civile".

Oficialul craiovean a adăugat că Valerică Găman avea o ofertă de împrumut la o echipă din Europa, cu opţiune de transfer definitiv "pentru o sumă destul de bună".

Doi dintre componenţii echipei Universitatea Craiova, Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu, au fugit din cantonamentul formaţiei de la Govora, a anunţat, miercuri, ediţia online a cotidianului Gazeta de Sud, tatăl unuia dintre jucători confirmând, pentru MEDIAFAX, că cei doi au plecat.

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, tatăl unuia dintre jucători a confirmat că fotbaliştii au plecat din cantonament, însă a menţionat că nu ştie dacă au plecat cu sau fără aprobarea stafului tehnic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici