Adrian Mutu ar putea primi mai puţini bani de la Fiorentina pe perioada suspendării

Internaţionalul român Adrian Mutu a fost prezent, marţi, la stadionul Artemio Franchi din Florenţa, nu pentru a se antrena ci pentru a discuta cu oficialii clubului, care doresc micşorarea salariului jucătorului pe perioada suspendării, informează cotidianul La Nazione, citat de violanews.com

12 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu ar putea primi mai puţini bani de la Fiorentina pe perioada suspendării

Adrian Mutu ar putea primi mai puţini bani de la Fiorentina pe perioada suspendării (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ieri (n.r. - marţi) ar fi trebuit să fie prima zi de antrenamente pentru Mutu, după suspendare. Într-adevăr, în jurul orei 13.30, «Fenomenul» s-a fost prezentat la timp la stadion. Cu toate acestea, puţine minute mai târziu echipa a început pregătirile, în schimb, atacantul român a rămas în interiorul stadionului, împreună cu agentul său Giovanni Becali şi liderii Fiorentinei. Atacantul român nu a făcut niciun antrenament, dar i-a salutat pe Prandelli şi pe coechipierii săi şi apoi a mers la discuţiile cu Becali şi Corvino. Subiectul discuţiei, viitorul imediat al jucătorului, dar şi cel îndepărtat, după dublul test pozitiv cu sibutramină şi suspendarea care l-a lovit. Dincolo de strategia apărării, s-a discutat în primul rând despre o posibilă reducere a salariului în timpul perioadei de suspendare", notează sursa citată.

Cotidianul italian a adăugat că impresarul jucătorului român s-a declarat împotriva unei eventuale reduceri a salariului lui Mutu: "Imaginaţi-vă reacţia lui Becali, care numai cu câteva zile în urmă, înainte de izbucnirea cazului de dopaj al clientul său, a cerut o prelungire a contractului, cu o creştere generoasă a salariului pentru Mutu. Totuşi, acum acest ultim argument e trecut în planul secund, şi discuţia pare să se concentreze în principal pe eventuala reducere a salariului".

Atacantul Adrian Mutu a fost depistat pozitiv cu sibutramină în urma a două controle antidoping, primul efectuat la 10 ianuarie 2010, după meciul Fiorentina - Bari, scor 2-1, din campionatul Italiei, şi al doilea la 20 ianuarie, după meciul Fiorentina - Lazio, scor 3-2, din Cupa Italiei.

La 29 ianuarie, Comitetul Olimpic Italian a anunţat că a dat curs solicitării procurorului antidoping al Tribunalului Naţional Antidoping de suspendare a lui Mutu, până la luarea unei decizii în cazul său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici