Adrian Mutu, dorit la Galatasaray

Conducerea clubului Galatasaray încearcă să îl convingă pe fotbalistul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, să accepte un transfer în Turcia, informează Haberturk Spor.

18 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu, dorit la Galatasaray

Adrian Mutu, dorit la Galatasaray (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, Galatasaray i-ar fi făcut deja o ofertă lui Mutu, prin intermediul impresarilor acestuia. "Conducerea clubului este hotărâtă să încerce toate căile pentru a obţine transferul lui Mutu, care nu a fost atras anterior de ofertele venite din Turcia deoarece dorea să îşi continue cariera în campionate importante. Dacă românul se va arăta interesat de ofertă, oficialii turci vor sta imediat cu Fiorentina la masa tratativelor. Clubul Galatasaray este dispus să plătească mult pentru Mutu, care are contract cu Fiorentina până în 2012", menţionează htspor.com.

Adrian Mutu a mai fost dorit de Galatasaray în 2004.

Echipa Galatasaray a terminat ediţia 2008/2009 a campionatului Turciei pe locul 5.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici