Adrian Mutu, locul 10 în clasamentul golgheterilor în activitate din Italia

Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, se află pe locul zece în clasamentul golgheterilor în activitate din campionatul Italiei, cu 95 de reuşite, informează cotidianul Gazzetta dello Sport.

286 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu, locul 10 în clasamentul golgheterilor în activitate din Italia

Adrian Mutu, locul 10 în clasamentul golgheterilor în activitate din Italia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Primele zece poziţii în această ierahie sunt ocupate de următorii fotbalişti:

1. Francesco Totti (AS Roma) - 201 goluri,

2. Alessandro Del Piero (Juventus Torino) - 182,

3. Filippo Inzaghi (AC Milan) - 155,

4. Hernan Crespo (FC Parma) - 154,

5. Alberto Gilardino (AC Fiorentina) - 138,

6. Marco Di Vaio (Bologna) - 131,

7. Antonio Di Natale (Udinese) - 127,

8. Cristiano Lucarelli (SSC Napoli) - 119,

9. Luca Toni (Juventus Torino) - 100,

10. Adrian Mutu (AC Fiorentina) - 95.

Pe de altă parte, site-ul tuttomercatoweb.com l-a inclus pe Adrian Mutu între cei mai buni zece jucători ai etapei a XXX-a a campionatului italian. Sursa citată a scris că atacantul român a fost "devastator" în meciul cu AS Roma, scor 2-2.

Alături de Mutu, între protagoniştii rundei se mai află Francesco Totti (AS Roma), Alessandro Del Piero (Juventus Torino), Alexis Sanchez (Usinese), Mauro Zarate (Lazio Roma), Giulio Migliaccio (US Palermo), Davide Moscardelli (Chievo Verona), Dario Dainelli (Genoa), Cristian Zaccardo (FC Parma) şi Edinson Cavani (SSC Napoli).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici