Adrian Mutu va juca la FC Pune City

Site-ul oficial al Superligii Indiene de Fotbal îl prezintă pe atacantul Adrian Mutu ca făcând parte din lotul echipei FC Pune City, unde ar urma să fie coechipier cu francezul David Trezeguet şi cu grecul Konstantinos Katsouranis.

210 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu va juca la FC Pune City

Adrian Mutu va juca la FC Pune City (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Adrian Mutu şi-a reziliat contractul cu Petrolul Ploieşti la 26 septembrie pentru a semna cu o echipă din India, fără a preciza care este aceasta.

La Pune City, formaţie antrenată de italianul Franco Colomba, Mutu va fi din nou coechipier cu francezul David Trezeguet, alături de care a evoluat la Juventus Torino în perioada 2004-2006.

Prima ediţie a campionatului profesionist de fotbal din India va debuta, marţi, FC Pune City urmând să întâlnească, în deplasare, pe FC Dynamos Delhi, pentru care evoluează Alessandro del Piero.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici