Adrian Mutu vrea să joace în meciul cu Juventus Torino

Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, s-a confesat, luni, unor prieteni că vrea să joace în partida cu formaţia Juventus Torino, din etapa a XIV-a a campionatului Italiei, informează cotidianul Tuttosport, citat de site-ul firenzeviola.it.

11 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu vrea să joace în meciul cu Juventus Torino

Adrian Mutu vrea să joace în meciul cu Juventus Torino (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Adrian Mutu s-a confesat unor prieteni că vrea să fie prezent pe teren la meciul cu Juventus indiferent de consecinţe", a scris sursa citată.

Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, s-a accidentat în partida din campionat cu Cesena şi a ratat întâlnirea cu AC Milan. Mutu a suferit o miotendinită de gradul întâi, fără ca muşchiul adductor lung să fie afectat, aşa cum se crezuse iniţial.

Partida Juventus Torino - AC Fiorentina, din etapa a XIV-a din Serie A, se va disputa sâmbătă, de la ora 21.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici