Adrian Petre: E dificil pentru noi într-o astfel de grupă. Anglia are cea mai bună echipă

Fotbalistul Adrian Petre, în vârstă de 20 de ani, este optimist înaintea debutului la EURO 2019, atacntul fiind de părere că naţionala U21 are şanse în faţa adversarelor, chiar dacă grupa pare la prima vedere una dificilă.

215 afișări
Imaginea articolului Adrian Petre: E dificil pentru noi într-o astfel de grupă. Anglia are cea mai bună echipă

Adrian Petre: E dificil pentru noi într-o astfel de grupă. Anglia are cea mai bună echipă

România U21 şi-a aflat adversarele de la Campionatul European. A fost distribuită în Grupa C alături de Anglia, Franţa şi Croaţia.

”Eu mergeam pe Germania, Danemarca şi Austria. Nu am ghicit adversarele. E dificil pentru noi într-o astfel de grupă, dar contează să fim foarte motivaţi, sper să iasă bine. Anglia are cea mai bună echipă. Am văzut-o aici, într-un amical cu Danemarca şi e foarte puternică. Oricum, eram conştienţi că vom da peste echipe foarte puternice. Luăm fiecare meci în parte, ne jucăm şansa şi sperăm să reuşim”, a declarat Adrian Petre la ProSport Live.

Atacantul legitimat la Esbjerg vine cu un argument simplu. Dă ca exemplu meciurile din grupa de calificare cu Portugalia şi Elveţia, pe care le consideră un început promiţător pentru ceea ce poate face naţionala la Campionatul European.

”E un eveniment pe care noi îl urmărim ca jucători. Ne gândim la C.E. pentru a face istorie. Noi ne facem doar datoria, pentru mine e important să ajungem cât mai sus. Putem obţine două victorii în grupă, aşa a fost şi cu Portugalia în calificări. Nimeni nu ne dădea şanse şi am reuşit. Acesta e un reper. La fel şi cu Elveţia, pe care mulţi o vedeau a doua. Va fi foarte greu, dar putem să câştigăm. Toată lumea ştie că unitatea grupului e cea mai puternică. Suntem foarte apropiaţi, foarte hotărâţi, avem jucători cu experienţă, avem şi rezerve importante. Oricine poate lua locul oricui. Cei care au venit de pe bancă au jucat foarte bine. Avem un plus aici”, a încheiat acesta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici