Adrian Porumboiu critică arbitrajul după meciul FC Vaslui - Unirea Urziceni

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a acuzat, sâmbătă, arbitrajul de la partida pe care echipa sa a terminat-o la egalitate, scor 1-1 (1-0), în faţa formaţiei Unirea Urziceni, contând pentru etapa a XXVII-a a Ligii I.

35 afișări
Imaginea articolului Adrian Porumboiu critică arbitrajul după meciul FC Vaslui - Unirea Urziceni

Adrian Porumboiu critică arbitrajul după meciul FC Vaslui - Unirea Urziceni (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Adrian Porumboiu s-a referit la golul egalizator al echipei din Urziceni, despre care finanţatorul grupării vasluiene a spus că a fost marcat după timpul regulamentar. "Când a apărut acest arbitru (n.r. - Ovidiu Haţegan), am crezut că este curat. Aceşti arbitri sunt din corul de balet şi execută comenzile. Există oameni în spate care-i întreţin şi se mai vrea un campionat corect. Nici nu poate fi vorba de aşa ceva. Noi ştim ce trasee au, că doar nu sunt de capul lor. Există oameni care le promit avantaje la nivel internaţional acestor arbitri şi sunt promovaţi pe sub mână. Toţi strigă că Porumboiu nu ştiu ce face... aiurea. În viaţa mea nu m-am dus la un arbitru, dar nici să primim gol după timpul regulamentar. Când anunţi minutele de prelungire, trebuie să le şi respecţi. Când primeşti gol după timpul regulamentar, ceva nu este în regulă. S-a văzut foarte clar ceea ce s-a întâmplat. În timp regulamentar noi am câştigat meciul", a spus Porumboiu.

Fostul arbitru internaţional a spus că ştie două echipe care sunt implicate şi "îl butonează pe acest «doctor»" (n.r. - arbitrul Ovidiu Haţegan), însă a refuzat că le pronunţe numele acestora. "În rest, avem satisfacţia enormă pentru că aşa trebuia să se întâmple, să fie rezultat de egalitate. Ştiu două echipe care sunt implicate şi care îl butonează pe acest «doctor». Nu o să le pronunţ numele din anumite considerente. E greu ca Vasluiul să mai câştige titlul, dacă nu chiar imposibil. Dacă învingeam, eram acolo, în luptă. Nu am ce să le reproşez jucătorilor", a susţinut Porumboiu.

Formaţia FC Vaslui a încheiat la egalitate, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), meciul disputat în compania echipei Unirea Urziceni, contând pentru etapa a XXVII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici