Adrian Stoica: Medalia Sandrei este foarte importantă

Preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică (FRG), Adrian Stoica, a declarat, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX, că medalia de aur obţinută de Sandra Izbaşa în concursul de sărituri la CE de la Berlin este foarte importantă, în contextul în care în această probă nu s-a mai luat medalie de şapte ani.

35 afișări
Imaginea articolului Adrian Stoica: Medalia Sandrei este foarte importantă

Adrian Stoica: Medalia Sandrei este foarte importantă (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

"Deocamdată e bine, nu putem vorbi de fericire pentru că noi suntem la muncă aici. Trebuie să subliniez că medalia de aur a Sandrei este foarte importantă pentru că e prima dată când România abordează că siguranţă o finală la sărituri. Nu s-a mai luat o medalie în această probă de şapte ani şi e de apreciat insistenţa antrenorilor pentru această probă faţă de colectivul tehnic anterior", a declarat Stoica pentru MEDIAFAX.

Gimnasta Sandra Izbaşa a câştigat, sâmbătă, medalia de aur în concursul de sărituri din cadrul Campionatelor Europene de la Berlin, în timp ce Amelia Racea s-a clasat pe locul şapte. Medalia cucerită sâmbătă de Sandra Izbaşa este prima după o pauză de 7 ani în palmaresul feminin al României la sărituri.

Tot sâmbătă, Flavius Koczi a obţinut aurul în concursul masculin de la sol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici