Adriano ar putea rata meciul cu Unirea Urziceni

Mijlocaşul brazilian Adriano, care a suferit o leziune musculară în meciul pe care FC Sevilla l-a câştigat, marţi, cu VfB Stuttgart (2-1), va fi indisponibil aproape patru săptămâni şi ar putea rata jocul pe care echipa iberică o dispută cu Unirea Urziceni, la 24 noiembrie, informează sevillafc.es.

12 afișări
Imaginea articolului Adriano ar putea rata meciul cu Unirea Urziceni

Adriano ar putea rata meciul cu Unirea Urziceni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Veşti proaste pentru Adriano. Testele medicale efectuate de staff-ul medical al echipei din Sevilla indică faptul că RMN-ul la care a fost supus jucătorul brazilian a relevat că suferă de o ruptură la bicepsul femural, astfel că perioada de indisponibilitate în acest caz este de cel puţin patru săptămâni, în funcţie de evoluţia recuperării", se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului din Sevilla.

Potrivit publicaţiei Diario de Sevilla, Adriano va rata opt meciuri oficiale ale echipei sale."Până la 24 noiembrie, când se termină perioada estimată de recuperare, Sevilla va avea opt jocuri oficiale: patru în campionat, două în Cupă şi două în Liga Campionilor. În cel mai fericit caz, conform previziunilor, Adriano ar putea reveni pe gazon la jocul Sevilla-Malaga, din 29 noiembrie".

Campioana României, Unirea Urziceni, a întâlnit FC Sevilla, la 16 septembrie, în prima etapă a grupei G a Ligii Campionilor, pierzând în deplasare, scor 0-2. Meciul retur va avea loc la 24 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici