Adriano Galliani: Dacă nu vine Tevez îl vom aduce pe Maxi Lopez

Administratorul delegat al clubului AC Milan, Adriano Galliani, a declarat luni că dacă gruparea italiană nu îl va achiziţiona pe atacantul echipei Manchester City, Carlos Tevez, atunci va aduce un alt argentinian, Maxi Lopez de la Catania.

63 afișări
Imaginea articolului Adriano Galliani: Dacă nu vine Tevez îl vom aduce pe Maxi Lopez

Carlos Tevez (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Dacă nu vine Tevez îl vom aduce pe Maxi Lopez. Avem un acord cu gruparea Catania şi cu jucătorul. Vom vedea ce va fi, vom mai aştepta câteva zile. Ceea ce este sigur e faptul că ori Tevez, ori Maxi Lopez va ajunge la Milan", a spus Galliani, citat de Ansa.

Carlos Tevez a căzut în dizgraţia antrenorului echipei Manchester City, Roberto Mancini, iar gruparea engleză încearcă să-l vândă în această perioadă de transferuri. De serviciile lui Tevez se mai interesează Paris Saint-Germain şi Internazionale Milano.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici