Adriano la Corinthians până în 2012

Brazilianul Adriano, revenit în ţară după ce şi-a reziliat contractul cu AS Roma, a fost prezentat, joi, la Corinthians Sao Paulo, el semnând un contract până în iunie 2012.

25 afișări
Imaginea articolului Adriano la Corinthians până în 2012

Adriano la Corinthians până în 2012 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am venit la Corinthians pentru a câştiga şi vreau să ajung din nou în echipa naţională", a declarat atacantul, în vârstă de 29 de ani, care, potrivit presei, ar primi un salariu lunar de 500.000 de reali (216.200 euro).

Venit în vara trecută la AS Roma, Adriano nu a marcat niciun gol. La 8 martie, AS Roma şi Adriano s-au despărţit pe cale amiabilă, după doar şapte luni, în cursul cărora jucătorul nu evoluat decât în cinci meciuri în campionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici