Adunarea Generală a FR Atletism va avea loc la 9 mai

Federaţia Română de Atletism a anunţat că Adunarea Generală Ordinară, care ar fi trebuit să aibă loc vineri, a fost reprogramată pentru data de 9 mai.

94 afișări
Imaginea articolului Adunarea Generală a FR Atletism va avea loc la 9 mai

Adunarea Generală a FR Atletism va avea loc la 9 mai

"Adunarea Generală Ordinară, anuală, a FR Atletism a fost reprogramată pentru data de 9/05, din lipsă de cvorum", se arată în comunicatul FR Atletism.

Vineri, din 223 de structuri sportive afiliate au fost prezente doar 107.

Gabriela Szabo este dezamăgită de absenţa cluburilor de la Adunarea Generală a FR Atletism

Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, a declarat, sâmbătă, că este dezamăgită de faptul că în urmă cu o zi nu s-a întrunit cvorumul pentru a avea loc Adunarea Generală a Federaţiei Române de Atletism, precizând că are pretenţia ca cluburile să fie prezente.

"Trebuie să înţelegem că federaţiile sunt suma cluburilor şi atunci când se întruneşte Adunarea Generală acestea trebuie să arate respect pentru forurile care trasează strategii în fiecare an. Vom avea o mare discuţie cu ei. Înţeleg că grupările sportive nu au fost bugetate aşa cum şi-au dorit anul acesta şi că traversăm o criză financiară, dar cum poţi să performezi dacă nu te prezinţi la asemenea întruniri? Dacă nu înţeleg că trebuie să se prezinte atunci vom avea o altă abordare faţă de aceste cluburi. Sunt foarte dezamăgită, pentru că FRA este o federaţie de tradiţie şi am pretenţia ca la Adunarea Generală cluburile să fie prezente şi să se implice. Dacă nu există implicare cum putem avea rezultate mai târziu?", a spus Szabo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici