Adversarele echipei HCM Constanţa în grupa A a Ligii Campionilor

Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, va evolua în grupa A a Ligii Campionilor, împotriva formaţiilor Chekhovskie Medvedj (Rusia), Montpellier (Franţa), Pick Szeged (Ungaria), Valladolid (Spania) şi câştigătoarea grupei 2, conform tragerii la sorţi de miercuri, de la Viena.

131 afișări
Imaginea articolului Adversarele echipei HCM Constanţa în grupa A a Ligii Campionilor

Adversarele echipei HCM Constanţa în grupa A a Ligii Campionilor (Imagine din arhivă; Sorin Teodoreanu/Mediafax Foto)

În grupa 2 se află echipele ZTR Zaporoje (Ucraina), AC PAOK (Grecia) şi SPE Strovolos (Cipru).

Din sezonul 2009-2010, Liga Campionilor la handbal masculin va avea formatul cu câte şase echipe, meciurile urmând a se derula între 30 septembrie 2009 şi 7 martie 2010.

Primele patru clasate din fiecare din cele patru grupe de câte şase echipe se vor califica în faza 16-ilor Ligii Campionilor.

La tragerea la sorţi de la Liechtenstein Museum din Viena, HCM Constanţa s-a aflat în urna a cincea valorică (din şase).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici