AFP: Drăgulescu, singurul care a stricat un festival chinez

Agenţia France Presse notează, sâmbătă, că românul Marian Drăgulescu, câştigătorul medaliei de aur la sol, la Campionatele Mondiale de gimnastică de la Londra, este singurul care, realizând această performanţă, a stricat "un festival chinez".

24 afișări
Imaginea articolului AFP: Drăgulescu, singurul care a stricat un festival chinez

AFP: Drăgulescu, singurul care a stricat un festival chinez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

China a dominat, sâmbătă, finalele pe aparate din cadrul CM, clasându-se pe primul loc la paralele, cal cu mânere şi inele şi obţinând o medalie de argint la sol.

Chinezii nu au reuşit să câştige medalia de aur şi la sol, unde s-a impus Drăgulescu. În aceeaşi probă, medalia de argint a fost câştigată de un chinez, Zou Kai.

"Drăgulescu, în vârstă de 28 de ani, a fost singurul care a stricat sărbătoarea chinezilor, privându-l de o dublă JO-CM pe Zou Kai. Românul a câştigat astfel al şaptelea său titlu mondial, al patrulea la sol", scrie AFP.

"Sunt foarte mulţumit, pentru că nivelul acestei finale a fost cu adevărat ridicat, cu concurenţi care şi-au făcut toţi bine exerciţiile", a declarat Marian Drăgulescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici