AFP: Românul Marian Drăgulescu a fost omul Campionatelor Mondiale, cu două titluri

Agenţia France Presse notează, duminică, după terminarea Campionatelor Mondiale de gimnastică de la Londra, că românul Marian Drăgulescu a fost "omul competiţiei", el obţinând două medalii de aur, la sol şi sărituri.

42 afișări
Imaginea articolului AFP: Românul Marian Drăgulescu a fost omul Campionatelor Mondiale, cu două titluri

AFP: Românul Marian Drăgulescu a fost omul Campionatelor Mondiale, cu două titluri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"China rămâne imperială, Drăgulescu un mare campion", scrie AFP.

"Dacă românul Marian Drăgulescu a fost omul Campionatelor Mondiale de gimnastică, cu două titluri, la sol şi la sărituri, China a rămas imperială la Londra, de unde a plecat cu nouă medalii, dintre care şase de aur. Românul în vârstă de 28 de ani este autorul unei reveniri fabuloase după o retragere de peste opt luni", adaugă sursa citată.

Drăgulescu s-a declarat încântat de performanţele realizate la Londra.

"Nivelul gimnasticii este din ce în ce mai ridicat, fiecare titlu este din ce în ce mai dificil de câştigat. De aceea sunt foarte mulţumit", a spus noul octuplu campion mondial.

Marian Drăgulescu a câştigat, duminică, medalia de aur în finala de la sărituri, la Campionatele Mondiale de gimnastică, la o zi după ce s-a impus şi la sol, la competiţia de la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici