Africa de Sud inventează semaforul în tribune pentru a ghida loviturile

În timpul meciului câştigat împotriva Scoţiei la Marsilia, antrenorul Springboks, Erasmus, a aprins semaforul pentru a-i transmite lui Libbok să tragă la buturi.

2279 afișări
Imaginea articolului Africa de Sud inventează semaforul în tribune pentru a ghida loviturile

Semnalul antrenorului din tribună

Africa de Sud a lansat o metodă nouă în rugby: semnale luminoase venite din tribună pentru a indica o anumită continuare a jocului de către propria echipă.

S-a întâmplat asta în timpul meciului câştigat cu 18-3 împotriva Scoţiei de la Marsilia, în cel de-al doilea meci din Grupa B de la Cupa Mondială de rugby din Franţa.

La un moment dat, camere TV s-au concentrat pe boxa antrenorilor Springboks, unde Rassie Erasmus (care deţine rolul de asistent al antrenorului Jacques Nienaber) l-a pus pe Felix Jones să aprindă un fel de o lampă roşie îndreptată spre teren.

În acel moment, căpitanul Syia Kolisi a indicat arbitrului că a ales să plaseze balonul la buturi. Scena s-a repetat apoi de alte câteva ori, întotdeauna pentru a dirija decizia care îi revine în mod normal căpitanului pe teren. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici