Ajunul Anului Nou: Bayern Munchen a transmis un mesaj special fanilor din România

Fanii români ai lui Bayern Munchen au avut parte de o surpriză în ultima zi a anului. Pagina oficială a bavarezilor a transmis un mesaj de apreciere pentru devotamentul cu care îşi susţin favoriţii: ”Dragi fani din România, vă mulţumim pentru suportul arătat în 2018. Să dăm totul în 2019!”.

1200 afișări
Imaginea articolului Ajunul Anului Nou: Bayern Munchen a transmis un mesaj special fanilor din România

Ajunul Anului Nou: Bayern Munchen a transmis un mesaj special fanilor din România

Într-o oră s-au adunat 3.000 de like-uri şi peste 200 de distribuiri, dar suporterii au ţinut să încurajeze echipa şi prin mesaje. Speră la un an mai bun din punct de vedere fotbalistic, pentru că Bayern are un sezon slab până în acest moment, atât în Bundesliga, cât şi în Liga Campionilor. În campionat este la 6 puncte de rivala Borussia Dortmund, iar în competiţia europeană va da peste una dintre cele mai în formă echipe ale continentului, Liverpool.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici